Вручення дипломів бакалавра європейського ВНЗ у КиМУ

22.06.2018

22 червня 2018 у Київському міжнародному університеті відбувся випуск бакалаврів, які навчалися за спільною міжнародною освітньою програмою Київського міжнародного університету та Університету в Домброві Гурнічій (Польща) зі спеціальності «міжнародні відносини».

Сьогоднішня подія дуже важлива в першу чергу для дев'яти випускників, отримання ними європейських дипломів бакалаврів, а заодно й для наших двох університетів – Київського міжнародного та Університету в Домброві Гурнічій. Адже вона є підтвердженням успішної реалізації міжнародної спільної освітньої Угоди між нашими університетами, яка дає шанс українській молоді реально долучитися до системи Європейської освіти, розширити можливості своєї професійної реалізації як в Україні, так і в світі.

В урочистій церемонії взяли участь:

  • професор Шумигора Л.І. - віце-президент КиМУ;
  • професор Рафал Ребілас - заступник декана факультету прикладних наук Університету в Домброві Гурнічій (Польща);
  • професор Данченко Т.В. – проректор з навчально-виховної роботи КиМУ;
  • професор Тіменко І.В. – проректор з іноземних мов КиМУ;

  • а також батьки, друзі випускників.

Професор Університету в Домброві Гурнічій, д-р Рафал Ребілас та віце-президент КиМУ, професор Шумигора Л.І. привітали випускників і вручили дипломи польського університету. Привітала випускників також професор Тіменко І.В., яка протягом усіх 3-х років опікувалась студентами, неодноразово з ними відвідувала польський університет, включаючи травень 2018 року – період захисту дипломних робіт.

Після отримання дипломів за давньою традицією, що існує у світі, на знак того, що випускники отримали кваліфікацію, підтверджену дипломом про вищу освіту, відбувається перекидання китички на конфедератці з правого боку на лівий. Протягом урочистої церемонії звучали гімни України та Польщі, а на закінчення – гімн всесвітнього студенства «Гаудеамус».

Професор Данченко Т.В. на прощання висловила впевненість, що випускники будуть гідно нести звання випускника Університету в Домброві Гурнічій, збережуть повагу і любов до Київського міжнародного університету, у стінах якого вони отримали гарні знання із англійської, польської мов, споріднених професійних дисциплін, побажала щасливого старту в кар’єрі, досягнень та перемог на життєвому шляху.