Візит студентів до театру: враження та емоції

31.10.2018

Студенти КиМУ добре знають, що навчання – це дуже кропітка праця, яка вимагає постійного всебічного та культурного розвитку. Тому важливо не забувати про дозвілля та час від часу долучатися до мистецтва. Тож, 31 жовтня 2018 р. студенти спеціальності «право» та «міжнародне право» разом з доцентами Панфіловою Ю.М., Сапаровою А.О., Ткаченком О.В. відвідали Національний академічний театр російської драми ім. Лесі Українки та з задоволенням переглянули виставу «Тепленьке місце» за однойменною п’єсою О. Островського.

«Тепленьке місце» – одна з кращих комедій про сучасне життя. Історія розповідає про молодого хлопця, який намагається зберегти свою порядність і чесність в світі, де статус людини багато в чому визначає матеріальний стан, а бідність вважається пороком. Його дружина, любляча, але простодушна, за порадою родичів ставить герою ультиматум: або тепленьке місце у багатого дядька і щасливе сімейне життя, або самотність у бідності..?

Цей вечір подарував масу незабутніх емоцій, не залишив байдужим жодного глядача. Студенти з нетерпінням чекають наступної зустрічі з театральним мистецтвом.