Урочистості з нагоди посвяти першокурсників - 2018 у студенти Київського міжнародного університету та Коледжу КиМУ

01.09.2018

1 вересня 2018 року в актовій залі Київського міжнародного університету відбулась урочиста подія – Посвята колежан і студентів у велику єдину університетську родину Київського міжнародного університету.

Урочиста церемонія посвяти в першокурсники вже давно стала дороговказом для кожного студента, адже саме в цей день закладаються духовні, патріотичні та інтелектуальні основи формування особистості. Посвята у студенти – це не просто свято, це особлива подія в житті вчорашніх абітурієнтів, які обрали свій шлях до визнання, успіху, реалізації мрій!

В урочистостях, окрім абітурієнтів, їх батьків і друзів, взяли участь члени ректорату Київського міжнародного університету на чолі з його президентом, професором Хачатуряном Х.В. і почесні гості:

  • Протоієрей Віталій Клос – доктор церковно-історичних наук, професор Київської Православної Богословської Академії УПЦ Київського Патріархату;
  • Левківський Казимир Михайлович – директор Інституту модернізації змісту освіти МОН України, професор;
  • Чижевський Борис Григорович – керівник секретаріату Комітету Верховної Ради України з питань науки і освіти, професор.

Вітаючи всіх присутніхв зі святом, президент Університету, професор Хачатурян Х.В., наголосив, що наше завдання – підготувати фахівців нової української генерації з високим рівнем культури і освіти, патріотизмом і національною гідністю, дати грунтовні знання, забезпечити досконале володіння англійською мовою, змогу, крім українського, отримати диплом європейського зразка, бути конкурентоспроможними на вітчизняному та міжнародному рівнях, а також побажав молоді щасливої долі та незабутніх студентських років.

За багаторічною традицією студенти старших курсів передали першокурсникам символічні студентські атрибути – «Ключ до знань» і «Студентський квиток», проголосили Клятву студента Київського міжнародного університету та Коледжу КиМУ.

Першокурсникам підготували безліч сюрпризів і несподіванок: влаштували святковий концерт, знайомство з одногрупниками, професорсько-викладацьким складом Університету.

Дорогі студенти-першокурсники!
Бажаємо Вам, щоб цей урочистий і святковий день для кожного із Вас
став незабутнім, початком реалізації особистих і життєвих планів.
Зичимо всім миру і щасливої студентської долі!