Спільна н-п конференція КиМУ та учнів шкіл м. Козелець Чернігівської області з нагоди Дня науки та Дня Європи

18.05.2018

18 травня 2018 року на базі Козелецької гімназії №1 (м. Козелець, Чернігівська область) відбулася науково-практична конференція, присвячена Дню науки та Дню Європи на тему: «Європейський вибір України: реалії та перспективи». Захід було проведено в межах науково-практичної конференції «Аналітика міжнародних відносин» кафедри міжнародних відносин Навчально-наукового інституту міжнародних відносин Київського міжнародного університету (КиМУ). Учасниками конференції стали науковці Університету, вчителі та учні гімназії №1, ЗОШ №2; ЗОШ №3 міста Козелець. Модератори заходу: д.політ.н., професор Некряч А.І. (проректор з наукової роботи КиМУ) та Павленко Л.І. (директор Козелецької гімназії №1).

Конференція проходила в межах програми співпраці «Школа-КиМУ: партнери в освіті», метою якої є об'єднання зусиль середньої та вищої школи в забезпеченні наступності в освіті, надання допомоги в професійній орієнтації учнів та залучення молоді до наукових досліджень.

До команди учасників конференції ввійшли науковці КиМУ: доцент Судак І.І. (к.і.н., заступник завідувача кафедри міжнародних відносин), доцент Абрамян Н.Д. (к.психол.н., завідувач кафедри психології та педагогіки), професор Гончаров Ю.В. (д.е.н, завідувач кафедри економіки, підприємництва, менеджменту), викладач Алексанян В.І. (викладач кафедри міжнародних відносин).

Професор Некряч А.І. виступила з науковим дослідженням на тему: «Людина ХХІ століття: якою їй бути?»

Науковці КиМУ провели майстер-класи, активну участь у яких взяли учасники конференції, а саме: для викладачів – «Як стати агентом змін в умовах реформування освіти» (професор Некряч А.І); для учнів майстер-класи: «Дипломатичний квест: крокуємо Європою» (доцент Судак І.І.); «Психологія як наука про людину, для людини і в ім`я людини» (доцент Абрамян Н.Д.); «Стратегія успіху» (професор Гончаров Ю.В.); «Як стати лідером» (викладач Алексанян В.І.).

Після завершенню конференції активним учасникам та учням МАН були вручені дипломи та сертифікати, а також інформативна друкована продукція щодо спеціальностей, за якими КиМУ готує бакалаврів і магістрів.