Прес-конференція в Інституті світової політики, участь студентів КиМУ

01.11.2018

1 листопада 2018 року, на запрошення громадської організації Інститут світової політики / Institute of World Policy, студенти 3-го курсу спеціальності «міжнародне право» Київського міжнародного університету на чолі з доцентом Крупеня І.М. (к.політ.н., кафедра міжнародних відносин) взяли участь у прес-конференції щодо останніх тенденцій у світовій політиці.

У ході прес-конференції майбутні фахівці з міжнародних права ознайомилися з політичними прогнозами, професійною інформацією, яку зробили Євген Магда (директор Інституту світової політики), Наталія Іщенко, Микола Бєлєсков (заступники директора), експерти в сфері політології щодо останніх подій в Україні та світі:

1. Візит канцлера ФРН до Києва;
2. Другий тур виборів Президента Грузії;
3. Проміжні вибори до Конгресу США;
4. Запровадження основних санкцій США проти Ірану;
5. Каталонія: в очікуванні рішень Мадриду;
6. Дефіцит по – італійськи.

Метою політичних експертів було роз'яснення складних та неоднозначних ситуацій у країнах світу. На прикладі такої аналітичної інформації студентам легше зрозуміти всю складність та відповідальність обраної ними спеціальності. Керуючись здобутими знаннями у сфері міжнародних відносин та отриманими на свої запитання відповідями експертів, студенти змогли детальніше зрозуміти чому та або інша країна вживає жорстокі дії по відношенню одна до одної. Для вдосконалення навичок вони мають ініціативу ще не останній раз відвідати громадську організацію «Institute of World Policy».