Участь у Міжнародному форумі «Фестиваль Науки» (Польща)

24.03.2017

У період від 21 до 24 березня 2017 року президент Київського міжнародного університету (КиМУ) професор Х.В. Хачатурян взяв участь у Міжнародному науковому форумі «Фестиваль науки» (Дамброва Гурнічій, Польща), метою якого було сприяння та поширення світових наукових досягнень у галузі вищої освіти, формування у молоді свідомості того, що наука є в центрі найважливіших процесів цивілізації та визначає роль країни на світовій арені.

Участь у Форумі стала прекрасною нагодою зустрічей Хачатура Володимировича з представниками університетів-партнерів КиМУ, зокрема 24 березня 2017 року він відвідав Верхньосілезьку Вищу школу торгівлі (GWSH, Катовіце, Польща), де відбулася його зустріч з ректором GWSH, професором Кшиштофом Шафларським.

Темою зустрічі було продовження співпраці в межах існуючого договору між університетами щодо реалізації спільних освітніх програм, зокрема, зі спеціальностей "Право" (міжнародне право; європейське право), "Психологія" (клінічна психологія; психологія управління), "Туризм" (міжнародний туризм) і "Міжнародні відносини" (зовнішня політика), взаємного обміну студентів і викладачів. Зустріч завершилася підписанням Установчої угоди між КиМУ та GWSH про заснування друкованого засобу масової інформації – наукового збірника «Юридична освіта і наука» (Law education and science) для висвітлення актуальних проблем і результатів наукових досліджень у сфері юридичної освіти та науки, спільних наукових досліджень і публікацій.