Новий рік уже на порозі! New Year is coming!

22.12.2017

21 та 22 грудня 2017 року вся «кимушна» родина Київського міжнародного університету поринула в атмосферу «новорічної казки», яка завжди приходить до нас перед новорічними святами. 21 грудня першими розпочали зустріч Нового року «везунчики» - учні Ліцею КиМУ, (директор – доцент Сініченко С.В.), у яких до того ж через кілька днів розпочиналися зимові канікули.

В актовій залі Університету ліцеїстів і гостей зустрічала яскраво прикрашена ялинка, сцена в зимовому вбранні, музика, відчуття чарівництва і чудес, подарунків, здійснення бажань, які кожен учень за кілька днів до святкування відправив до Скарбниці Бажань, і подарунки за підтримки партнера, інтернет-магазину Moyo.ua.

Цього дня студенти Інституту міжнародних відносин, які вивчають французьку мову як другу іноземну мову, святкували Різдвяну Франкофонію (організатор – доцент Скворцова Т.Г., к.філос.н.). Завдяки пізнавальній вікторині учасники заходу поринули в історію та культуру Франції, переможці якої отримали «солодкий трофей». Святкову атмосферу довершили французькі шлягери мовою оригіналу у виконанні студентів.

Свято продовжили студенти Інституту лінгвістики та психології КиМУ (директор – доцент О.О. Нагачеська, к.філол.н.) Святковою Різдвяною Мозаїкою. Майбутні філологи та психологи представили відеопривітання різних країн з Різдвом, підготували англомовні конкурси на кращу газету, кращий новорічний костюм або маску, краще виконання танцю або англомовної пісні, колаж або листівку-привітання, а завершальним конкурсом стала презентація традицій і звичаїв святкування зимових свят у різних країнах світу.

Основою святкування стала Різдвяна лотерея «Таємничий Санта», правила якої передбачали: у день святкування написати на аркушику своє ім’я та покласти в лотерейну скриньку для розіграшу, наприкінці свята кожен «Санта» вибирає листівку з ім’ям студента, якому має подарувати підготовлений заздалегідь подарунок. Без призів не залишився ніхто, а переможці в конкурсах отримали ще й грамоти.

22 грудня відбулася справжня Новорічна феєрія, яка охопила всіх без винятку студентів Коледжу КиМУ та студентів усіх інститутів і факультетів Київського міжнародного університету. Звісно, що свято Нового року йде під руку з її величністю Сесією, тому перед сесією студенти запасалися хорошим настроєм, поринувши у світ музики, танців, новорічних сюрпризів. Після прекрасних щедрівок ведуча свята, професор Данченко Т.В. (проректор з навчально-виховної роботи) відкрила свято і запросила до вітання президента КиМУ, професора Хачатуряна Х.В., який зазначив, що ...2017 рік був не простим, але успішним для всієї кимушної родини, усі разом ми зробили ще один важливий крок для визнання Київського міжнародного університету не тільки в Україні, але й на європейському освітньому просторі, отримавши 21 грудня 2017 року Міжнародну нагороду «Лаври Слави», у межах Міжнародної програми «Лідери ХХІ століття»… Хачатур Володимирович висловив велику подяку всьому колективу викладачів і студентів за зроблений внесок у розвиток університету та побажав, щоб прийдешній рік був щедрим для колективу на нові успіхи, приніс здоров'я, щастя, віру, надію і любов у кожну домівку.

На сцені з'являється стурбована Снігурочка, передає ведучій конверт під назвою «Студентам КиМУ від Діда Мороза», у якому Дід Мороз написав, що він також любить подарунки і взаємно просить створити йому святковий настрій, що студенти і зробили, виконавши джаз-фанк, вражаючий східний танок, пісні українською, англійською, російською мовами, порадувавши Діда Мороза, який з задоволенням привітав присутніх наприкінці свята.

Дорогі студенти, колеги!
Тож нехай усі бажання, загадані в цей чарівний час, здійсняться!
Бажаємо всім щасливого Нового року та Різдва Христового!