День майбутнього архітектора в КиМУ

29.04.2017

29 квітня 2017 року в Київському міжнародному університеті відбувся «День майбутнього архітектора - 2017» для абітурієнтів, які виявили бажання спробувати власні сили у творчості та планують вступати до університету на спеціальність «Архітектура та містобудування». Організатор - факультет будівництва, архітектури та інформаційних технологій (декан – к.т.н., доцент Дьомічев К.Е.; завідувач кафедри – к.т.н., доцент Обухов А.В.).

Мета заходу – допомога майбутнім студентам у підготовці до вступних випробувань, проведення пробного творчого конкурсу, під час якого абітурієнти мали змогу не тільки продемонструвати виконане завдання - рисунок гіпсового зліпка голови (визначення композиції рисунка на аркуші; положення гіпсового зліпка голови у просторі; дотримання пропорцій; співвідношення об'ємно-конструктивних елементів), але й отримати професійні консультації та поради для вдосконалення власних знань.

КиМУ

Перед початком творчого конкурсу член спілки архітекторів України, проректор КиМУ, професор Вірченко С.П. провів майстер–клас на тему: «Архітектура будівельних споруд і містобудування». Ті, хто мріє присвятити себе ландшафтному дизайну, отримали корисну інформацію від Любові Бегми - ландшафтного дизайнера (компанія «Наталіс»), яка, виходячи із власного практичного досвіду роботи та представленої комп'ютерної презентації, довела, що ті, хто працює в цій галузі, поєднує в одній особі і архітектора, і художника, і біолога, і флориста, чим викликала велику зацікавленість абітурієнтів і їхніх батьків.

Усі учасники творчого конкурсу отримали сертифікати учасника, а переможців чекають грамоти в другому турі пробного творчого конкурсу 20 травня, які даватимуть пільги при вступі на спеціальність «Архітектура та містобудування».