Міжнародний туристичний салон «Україна» - UITM' 2017

06.10.2017

4-6 жовтня 2017 року студенти спеціальностей “міжнародний туризм” Інституту міжнародних відносин Київського міжнародного університету та спеціальності «туристичне обслуговування» Коледжу КиМУ відвідали 24-ту Міжнародну туристичну виставку UITM - одну з найголовніших подій року у туристичній галузі, яка проходила в м. Києві. Виставка була організована за підтримки Міністерства туризму Греції, Грецької туристичної організації і БО «Фонд Бумбараса» і зібрала понад 600 туристичних організацій, компаній Греції та України.

Студенти мали прекрасну нагоду познайомитись із представленими на виставці міжнародними туристичними компаніями з понад 28 країн світу, національними і регіональними туристичними комітетами, авіа перевізниками, представниками готельного бізнесу, компаніями, які виконують основні завдання бізнесу: маркетингові дослідження, формування іміджу, рекламування та просування туристичного продукту на ринок. Крім того, студенти 4-оо курсу Коледжу КиМУ - Ковратко Сергій, Марченко Дмитро, Лясковська Дар'я, Калініна Анастасія взяли участь у супроводі офіційної грецької делегації, презентації Центру туризму Греції в Україні під егідою Міністерства туризму Греції і Грецької туристичної організації, продемонструвавши відмінне знання англійської мови, чим заслужили велику подяку від організаторів заходу.

Сподіваємось, що Міжнародний туристичний салон «Україна» - UITM' 2017 сприятиме подальшій розбудові плідного туристичного співробітництва між Грецією та Україною.