«Архітектурна феєрія» в КиМУ

09.12.2017

9 грудня 2017 року в Київському міжнародному університеті відбулось свято майбутніх студентів-архітекторів під назвою «Архітектурна феєрія», організатором якого став Факультет будівництва, архітектури та інформаційних технологій КиМУ (декан – професор Омельяненко М.В., д.т.н.).

Учасниками свята - 35 старшокласників СЗШ 265, художніх шкіл міста Києва №7 та імені Т.Г. Шевченка, а також Коледжу будівництва, архітектури та дизайну міста Камянець-Подільський, всі ті, хто планує стати фахівцем з архітектури.

Гостей університету привітали проректор з наукової роботи, професор Некряч А.І., проректор з довузівської підготовки, професор Рудаківська С.В., проректор з питань розвитку, професор Мартиненко С.М. Декан факультету, професор Омельяненко М.В. ознайомив зі спеціальностями, за якими факультет здійснює підготовку бакалаврів, акцентувавши увагу на особливостях та перевагах навчання за спеціальністю «Архітектура та містобудування». Переглянувши комп’ютерну презентацію, учасники свята отримали детальну інформацію щодо спеціальностей, підготовку яких забезпечують п’ять навчально–наукових інститутів та чотири факультети Київського міжнародного університету.

Велику зацікавленість викликала інформація, відео-презентація, представлена гостею заходу, практикуючим архітектором-дизайнером Євгенією Плешковою (Промислово-будівельна група «Ковальська») в сфері ландшафтних робіт для житлових комплексів, парків та площ, створення вишуканих ескізів екстер'єрів.

На заключному етапі свята учасники заходу взяли участь у Конкурсі класичного рисунку (для випускників шкіл) та Конкурсі ідей сучасного садибного будинку (для випускників коледжів), отримали професійні консультації та поради, що, без сумніву, сприятиме їх майбутньому успішному професійному вибору.

Усі учасники конкурсів отримали сертифікати учасника, а переможці – грамоти, які даватимуть пільги при вступі на спеціальність «Архітектура та містобудування» вже у 2018 році. Сподіваємось на наступні зустрічі вже у березні 2018 року.