Випуск магістрів - 2016 у Київському міжнародному університеті!

05.02.2016

5 лютого 2016 року в Київському міжнародному університеті відбулась урочиста церемонія випуску магістрів, нової плеяди фахівців напрямів міжнародні відносини, права, економіки, психології та кіно-, телемистецтва. Сто випускників одержали довгоочікувані дипломи про повну вищу освіту, серед яких 15 – з відзнакою. Цього року випускники одержують дипломи і додатки до них, які в повному обсязі відповідають європейським зразкам.

«Диплом – це путівка в нове, не легке, доросле життя. Упевнений, що здобуті знання в КиМУ дадуть змогу реалізувати себе на українському і світовому ринку праці, стануть головним і основним інструментом для отримання достойного місця в житті …», - сказав у своєму напутньому слові президент університету, професор Хачатурян Х.В. П'ять студентів одержали Золоті Медалі та Дипломи «Гордість університету» за відмінні успіхи в навчанні, активну участь у науковій роботі та громадському житті. Хачатур Володимирович закликав студентів не втрачати зв’язків із своєю Alma Mater, запросив охочих вступати до аспірантури, продовжувати наукову діяльність і, тим самим, зробити внесок у розвиток нашої України.

Випускників привітали почесні гості урочистого заходу. Архієпископ Чернігівський і Ніжинський Євстратій, секретар Священного Синоду Української Православної Церкви Київського Патріархату побажав випускникам власним життям являти приклад сумлінного ставлення до обов’язків, які покладає на них життя, щоб здобуті в університеті знання не були поверхневими і лише теоретичними, а були глибоко пережитими і, тим самим, сприяли вдосконаленню в майбутньому.

Професор Левківський Казимир Михайлович – заступник директора Інституту модернізації освіти МОН України - виголосив мудрі настанови: постійно примножувати власні знання і вміння, бережливо ставитися до цінностей духовних і матеріальних, працювати задля блага свого, своєї сім’ї, своєї прекрасної України, а професорсько-викладацькому складу університету побажав творчих успіхів, терпіння, мудрості і духовності. Керівники структурних підрозділів КиМУ професори Тіменко І.В., Гарник І.В., Ільїна Н.О., доценти Телестакова А.А., Мягкова О.В., вручаючи дипломи, побажали своїм вчорашнім студентам високих професійних досягнень, упевненості у власних силах і кар’єрного росту!

Від імені випускників - 2016 магістр з адміністративного менджменту Друзенко Анастасія подякувала викладачам за здобуті знання, за теплоту їх сердець і закінчила словами: « … Впереди новая жизнь, а это новые возможности! И я желаю всем выпускникам не упускать своих возможностей и использовать полученные знания! Будьте горды тем, что вы окончили именно этот вуз, Киевский международный университет, и вас учили именно эти люди! … »

Дорогі випускники, щиро бажаємо всім Вам яскравого,
наповненого життя та нових гарних перспектив!