Святкування Дня святого Валентина в КиМУ!

17.02.2016

У різних країнах існують свої традиції святкування Дня святого Валентина, але всі вони, у той чи інший спосіб, відображають найпрекрасніше почуття - кохання. Не оминуло це свято і Київський міжнародний університет.

17 лютого 2016 року у чудову мандрівку до країни Любові, Поезії і Музики відправилися гості та учасники літературно-музичного квартирника (імітація квартири, домашніх умов святкування), організованого студентським парламентом КиМУ (голова – Рибаєва Діана) з нагоди свята всіх закоханих.

Учасниками заходу стали учні Ліцею, студенти Коледжу та Університету. Вибагливу публіку, викладачів і студентів, виконавці радували чудовим вокалом і живою музикою. Цього вечора лунали українські і зарубіжні хіти, присвячені різним відтінкам кохання ((Мотор'ролла «8-й колір», Ані Лорак «Я стану морем», Amanda Seyfried «Little House» та ін.). Кожна пісня була відлунням людських почуттів у їх найрізноманітніших проявах. Господарі квартирника пригощали гостей печивом і напоями, створюючи теплу й невимушену атмосферу.

«Кохання – це 8-ме чудо світу», -
впевнені студенти, і ми з ними згодні.
Кохайте та будьте коханими!