Перший крок до слави на театральній сцені!

08.09.2016

Стрімко промайнуло літо і вже на початку вересня в стінах університету відлунала Посвята в студенти КиМУ. А через тиждень в навчальному театрі «Ковчег» відбувся «День посвяти в юні актори», традиційна подія на кафедрі театрального мистецтва, який проходив у вигляді веселого «капусника» і продемонстрував залучення до акторського студентського братерства нової когорти талановитої молоді.

У залі зібралися провідні майстри Інституту телебачення, кіно і театру КиМУ: народний артист України Сомов Л.М., директор Інституту телебачення, кіно і театру КиМУ, заслужена артистка України Ільїна Н.О., викладачі, батьки та випускники театрального відділення минулих років.

До свята студенти-театрали готуються заздалегідь, пишуть сценарій, придумують художні номери, підбирають музику, костюми... І це нелегко! Адже кожен з курсів, включаючи перший, повинен показати своє оригінальне творче обличчя без допомоги майстрів. Відкрили «програму» студенти 1-го курсу, які своєю імпровізацією продемонстрували оригінальну фантазію, творчу уяву, яскраві вокальні дані та здатність до перевтілення, чим приємно вразили глядачів.

Студенти 2- 4 курсів показали свої навчальні сценічні роботи за творами Мольєра, Гольдоні, вразивши присутніх високим рівнем професійного виконання мізансцен. Впевнені, що отримані емоції залишаться у пам’яті майбутніх професіоналів, студентів майстерні народного артиста України Л.М. Сомова назавжди.

Дорогі майбутні актори! Здоров’я вам,
терпіння і вдачі на обраному тернистому шляху до сцени!